viernes, 19 de agosto de 2011

Primer Ball - Festa d'Estiu 2011

Al finalitzar el curs escolar de l’Escola de Música Tradicional de Benavarri, sorgeix la inquietud de continuar amb l’activitat de l’escola però d’una manera més lúdica. La idea de recuperar el ball que es feia amb instruments tradicional va agafant força a mesura que van passant els dies i les tonades van agafant forma i color. Amb el nom de Ball d’Antes es bateja aquest projecte. Però la reflexió era que un cop les peces assajades veguessin la llum, caldria un grup de gent que poguès ballar-les. Per arrodonir el projecte s’organitza un taller de danses tradicionals per tal que la gent que així ho vulgui, pugui aprendre a ballar els valsets, el ball plà, el tin tan, polques…
En el marc de la Festa de la Coqueta, estrenem amb il·lusió aquesta iniciativa de l’Escola de Música Tradicional de Benavarri  oberta a tothom qui vulgui participar i en vulgui gaudir. Animeu-vos que esteu tots convidats.








1 comentario:

  1. Per mi era un desafiament, un repte, poder tocar i poder fer-ho prop de bé. Després de l'eufòria de les primeres hores de la tarda ...... de la nit i de la matinada, penso com soc d'afortunada per haver format part d'aquest projecte.
    Benavarri està sorprès i jo emocionada.
    Sintetitzant: clímaxfolk !!

    ResponderEliminar